5 nejlepších organických produktů pro péči o vlasy, které musíte vyzkoušet

 Složení vlasové kosmetiky je jedno velké téma. Někdo ho řeší, jiní berou produkty v péči o vlasy jako třeba běžný sprchový gel. Všichni se ale potřebujeme umýt, ovšem není jedno čím. Vlasy každého člověka jsou originální a péči o vlasy bychom měli přikládat velkou váhu a nebrat šampon jako samozřejmost, která nám leží doma v poličce. Měli bychom se zaměřit na korejské produkty v péči o vlasy přesně pro náš typ vlasů a lhostejné by nám nemělo být ani samotné složení.

S korejskou kosmetikou jde péče o vlasy jinak, a to bez zbytečné chemie a se spoustou výživných látek. Následně si uvedeme hned několik tipů na organické produkty v péči o vlasy, za které vám vlasy i pokožka poděkují.

 

Proč je dobré v péči o vlasy používat organické produkty?

 

Odpověď na tuto otázku je jednoduchá. Chemie máme kolem sebe v dnešní době více než dost. Ať už jde o znečištěné prostředí, ve kterém žijeme, chemické látky v prostředcích, které denně používáme, s tím vším se náš organismus musí poprat, stejně tak naše vlasy, které jsou všemu vystavené a ulpí na nich během dne veškerý prach z okolí. Drží se v nich také kožní maz, zbytky stylingových produktů pro péči o vlasy a tyto zatěžující nánosy je třeba smýt a vlasy vyživit. Kvalitu našich vlasů ale ovlivňují nejen tyto vnější faktory, ale i stres, strava, životní styl nebo hormony.

Péči o vlasy bychom měli věnovat velkou pozornost každodenně. Když se podíváme na složení běžných produktů v péči o vlasy v drogerii, můžeme nabýt dojmu, že výrobci na zdraví našich vlasů vůbec nezáleží. Mytím vlasů u nás doma to ovšem nekončí. S každým opláchnutím hlavy jde vše do odpadů a to nedělá dobře naší přírodě. Řešením v péči o vlasy je kvalitní korejská kosmetika, která používá šetrné ingredience, rostlinné a bylinné extrakty, esenciální oleje a další vlasům prospěšné látky bez zbytečné chemie.

V poslední době je také velmi oblíbená tuhá kosmetika, která je ekologická, přírodní a hlavně funkční. Kvalitu si tak můžeme dopřát i na cestách, kde je tuhá kosmetika obecně velmi praktická. Nehrozí rozbití nebo vylití obsahu do zavazadla.

 

Zkuste třeba korejský tuhý šampon s minerálním bahnem Kundal Mineral Mud Deep Cleansing Shampoo bar French Lavender. Tuhý šampon dostatečně pění a dokonale čistí vlasovou pokožku i vlasy po celé jejich délce. Díky jednoduchému, minimalistickému složení je hypoalergenní a poskytuje jemnou, nedráždivou péči i citlivé, alergické pokožce a křehkým, choulostivým vlasům. Unikátní receptura ve složení neobsahuje žádné parabeny, silikony, sulfáty, ani jiné alergeny. 

 

Tipy na organické produkty v péči o vlasy

 

Organické korejské vlasové produkty jsou v péči o vlasy vhodné pro všechny, kdo uznávají zdravý životní styl, není jim jedno, co svému tělu dopřávají a zároveň myslí i na naši planetu a životní prostředí.

Korejské organické produkty v péči o vlasy jsou nadupané výživnými přírodními látkami, které vlasy nezatěžují, ale vyživí je na maximum. Nenajdeme v nich žádné chemické látky a po pravidelném používání budou vlasy lehčí, čistší a lesklejší.

Prvním tipem z korejské kosmetiky v péči o vlasy je bezsulfátový organický korejský šampon s esenciálními oleji La´dor TripleX Natural shampoo. Tento kvalitní produkt v péči o vlasy obsahuje extrakty z levandule a tea tree, přírodní extrakty z černého rybízu, zeleného čaje, kurkumy, pepře a kyseliny citronové.

Šampon poskytuje velmi účinnou péči o vlasy bez podráždění pokožky hlavy, snižuje mastnotu pokožky, udržuje přirozené pH pokožky na optimální úrovni. Tento produkt v péči o vlasy zmírňuje také svědění, bojuje proti nežádoucím lupům a zabraňuje jejich opětovnému výskytu.

Druhým organickým šamponem od stejné značky je korejský šampon La´dor Keratin LPP shampoo. Přírodní organický vlasový šampon obsahuje cenné látky, jako jsou aminokyseliny, keratin, hedvábné proteiny, kolagenový protein a rostlinný protein. Tento produkt v péči o vlasy má nízkou kyselost, takže je vhodný i pro tu nejcitlivější pokožku hlavy a je skvělou péčí o jemné vlasy.

Pokud vás trápí padání vlasů, můžete vyzkoušet korejský šampon La´dor Dermatical Hair-Loss Shampoo. Tento šampon dokonale chrání vlasy před lámavostí a negativními účinky vnějších chemických a fyzikálních faktorů, zklidňuje podráždění a svědění pokožky hlavy, účinně čistí od kožního mazu a dalších nečistot. Šampon urychluje průtok krve ke kořínkům vlasů a jemně exfoliuje, posiluje vlasové folikuly, stimuluje růst a zabraňuje tak vypadávání vlasů.

Obsahuje celkem 11 různých druhů rostlinných extraktů jemně a šetrně čistí vlasy a vlasovou pokožku, má zklidňující a antiseptický účinek. Rostlinné oleje odstraňují suchost, hydratují a pomáhají v boji proti lupům.

Korejský šampon dokonale čistí a proniká hluboko do kořínků, posiluje vlasové folikuly a napíná kadeře. Díky aktivnímu proudění krve ke kořínkům vlasů se následně zrychluje jejich růst, snižuje se křehkost a zvětšuje se objem. Samotné prameny se stávají lesklé, zdravé a elastické, čistý a dobře upravený vzhled je udržován po dlouhou dobu.

Po umytí šamponem obvykle přichází na řadu kondicionér. Skvělá je například hydro-intenzivní proteinová kůra Kundal Honey&Macadamia Treatment. Jde o hydratační vlasovou kúru, která udržuje vlasy hydratované a pomáhá udržet vlhkost. Obsahuje nízkomolekulární hydrolyzované proteiny pro rychlejší vstřebávání do vlasů. 4000 ppm medu a makadamie, 26 přírodních rostlinných extraktů a 6 přírodních rostlinných olejů pomáhá hydratovat a vyživovat poškozené vlasy. Chrání vlasy před horkem a poškozením. Ultra-jemné složení KUNDAL je dermatologicky testováno a je vhodné pro každodenní použití na všechny typy vlasů.

Pokud hledáte v péči o vlasy hlavně výživu, zkuste posilující korejskou bylinnou kúru L´ador Herbalism Treatment. Bylinná vlasová maska ​​s aminokyselinami aktivně obnovuje poškozené vlasy, posiluje je, dělá kadeře hladké a hedvábné na dotek. Hluboce vyživuje a hydratuje, zlepšuje texturu kadeří, chrání před negativními účinky tekoucí vody a stylingových přípravků.

 

Maska hloubkově zacelí oslabené vlasy, zacelí roztřepené konečky, eliminuje negativní vlivy používání fénu a stylingových přípravků. Zabraňuje vypadávání vlasů, posiluje vlasové folikuly, odstraňuje lámavost. Vytváří ochrannou bariéru, která chrání vlasy před agresivními vnějšími faktory. Činí vlasy poslušnými, navrací jim zdravý lesk, zaceluje roztřepené konečky.