Značka korejské kosmetiky - Dear Klairs

Korejská kosmetika Dear Klairs u nás není až tak známá, avšak mezi příznivci korejské kosmetiky je velice oblíbená. V korejské kosmetice najdeme spoustu skvělých značek, nicméně značka Dear Klairs si jistě zaslouží pozornosti o trochu více.

V tomto článku si přiblížíme historii a filosofii značky, včetně několika konkrétních tipů na korejskou kosmetiku Dear Klairs.

 

Historie značky Dear Klairs

Počátky značky Dear Klairs se datují do roku 2010, kdy značka v jihokorejském Soulu vznikla. Značka Dear Klairs je celosvětově uznávaná už od počátků jejího založení, a to především díky funkčnosti na citlivou pleť. Účinky tak jsou prokazatelné a takřka viditelné pouhým pohledem do zrcadla.

 

Filosofie značky Dear Klairs

Základními kameny značky Dear Klairs je jednoduchost a čistota složení. Všechny přípravky Dear Klairs obsahují kvalitní hydratační složky, díky nimž pleť vypadá zdravě a mladistvě.

Produkty Dear Klairs také neobsahují zbytečné množství přídavných látek a parfemace, jsou veganské a nejsou v žádném případě testované na zvířatech.

Značka Dear Klairs razí filosofii, aby v produktech nebyly žádné agresivní složky jako alkohol, parabeny, silikony či umělá barviva a parfemace a mohly tak být používány i na velmi citlivou pleť. Veškeré složky prochází nejpřísnějšími laboratorními bezpečnostními opatřeními, proto si výrobce za svojí kvalitou stojí.

 

Značka Dear Klairs se řídí pravidlem tzv. Klairs 3

 Pravidlo Klairs 1 - V JEDNODUCHOSTI SÍLA

korejská kosmetika Dear Klairs čistí, hydratuje, uklidňuje a vyživuje. Tak jednoduché to je. Produkty Dear Klairs jsou jednoduché a funkční a o to jde především. Produkty celkově zlepšují pružnost pleti a pomohou ji uzdravovat.

 Pravidlo Klairs 2 - PŘÍRODA JE ZÁKLAD

produkty značky Dear Klairs využívají přírodních přísad a extraktů, které v péči o pleť fungují. Nebudou tak dráždit citlivou pleť, protože žádné agresivní složky v přípravcích Dear Klairs nenajdeme.

Pravidlo Klairs 3 - MÁLO STAČÍ KE KRÁSE

v přírodních ingrediencích je síla a když najdeme ty vhodné pro náš typ pleti, stačí jich opravdu málo. Složení korejské kosmetiky Dear Klairs je na tyto látky bohaté a díky vysoké koncentraci i funkční.

 

Tipy na korejskou kosmetiku Dear Klairs

V sortimentu značky Dear Klair najdeme vše potřebné pro pleť, od čištění, hydrataci až po konečné zklidnění pleti. V následujících odstavcích si uvedeme několik tipů od Dear Klairs v beauty rutině, jak je běžně používáme.

Na první odlíčení pleti nám skvěle poslouží hydrofilní čistící olej Dear Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil, který pleť vyčistí do hloubky a zároveň ji ponechá potřebnou vlhkost nebo můžeme zvolit hloubkově čistící olej Dear Klairs Gentle Black Fresh Cleansing Oil.

Na dočištění pleti po odlíčení můžeme sáhnout po jemné hypoalergenní čistící pěně Dear Klairs Rich Moist Foaming Cleanser. Má složená na bázi aminokyselin namísto dráždivých SLS, takže ji ocení i citlivá pleť, díky kyselině hyaluronové hydratuje a odstraní z pleti zbytek nečistot.

Na smývání pěny můžeme použít jemnou houbičku Dear Klairs Gentle Black Cleansing Puff, což je velmi příjemná záležitost.

V korejské kosmetice jsou velmi oblíbená tonika a Dear Klairs jich nabízí hned několik. Velice hydratačním tonerem je neparfémovaný Dear Klairs Supple Preparation Unscented Toner. Jedná s o druhou verzi toneru bez éterického oleje Dear Klairs Supple Preparation Facial Toner, který je parfémovaný.

Bestsellerem značky Dear Klairs je vitaminové sérum Dear Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop. Sérum pleť rozjasňuje, zesvětluje pigmentaci a zmenšuje póry.

V roce 2017 bylo sérum dokonce zvoleno jako 19. nejoblíbenější produkt mezi klienty Amazonu.

Na závěr je možné pleť vyživit prostřednictvím masky Dear Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask. Jde o multifunkční produkt, který funguje jako denní hydratační krém chránící pleť před poškozením UV zářením, noční maska nebo klasická maska po vyčištění pleti. Maska v pleti udržuje vlhkost až po dobu 8 hodin, takže funguje po celou dobu spánku nebo pracovního nasazení během dne.

 

Péče o pleť v zimě se značkou Dear Klairs

V zimním období je pleť mnohem více náchylná k poškození, než v létě a ostatních měsících. Proto je třeba si vybírat hutnější a výživnější péči. Ani v zimě bychom ovšem neměli zapomínat na krémy s ochranným faktorem SPF, obzvláště na horách. Sníh totiž odráží sluneční paprsky ve větší míře a díky tomu se můžeme nepříjemně spálit.

Pečující a zároveň zkrášlující je například BB krém Dear Klairs - Illuminating Supple Blemish Cream se SPF 40.

V zimním a mrazivém počasí oceníme celoroční hydratační pleťový krém Dear Klairs Rich Moist Soothing Cream. Prodává se v jednom odstínu, ovšem bez růžového nebo šedivého nádechu a dokonale se tak přizpůsobí každému tónu pleti. Má lehounkou texturu s pudrovou vůní a díky rostlinným složkám také pleť zjemňuje a zvlhčuje.

Pleti také škodí časté střídání teplot, například když přijdeme z venku do vytopené místnosti. Proto je dobré mít po ruce hydratační mlhu Dear Klairs Fundamental Ampule Mist, díky které pleti vrátíme ztracenou vláhu. Složení je z 82 % z vody z listů zeleného čaje, dále obsahuje výtažky z okurky a nenajdeme v ní žádná umělá barviva, parabeny, sulfáty, alkohol ani silikony.

Jako okamžitá záchrana se může hodit plátýnková maska Dear Klairs Rich Moist Soothing Tencel Sheet Mask. Maska je vyrobena ze zdvojené gázy ze 100 % bavlny a tencelové tkaniny navržené tak, aby nedráždila pleť. Zklidňuje velmi citlivou a zanícenou pleť, díky 5 ceramidům posiluje oslabenou kožní bariéru a zvlhčuje díky mnoha zvlhčujícím látkám, včetně kyseliny hyaluronové.

V zimě, ale i po celý rok bychom měli myslet na citlivé oční okolí a měli bychom mu dopřát výživu díky hydratačnímu máslu Dear Klairs Fundamental Nourishing Eye Butter. V případě potřeby se dá nanést pro zlepšení kontur i na obličej nebo oblast krku.

Značka Dear Klair myslí nejen na péči o pleť, ale i o pokožku těla. Hloubkově hydratační tělové mléko Dear Klairs Supple Preparation All Over Lotion se dá použít i na obličej a zanechá pokožku hydratovanou bez lepivého pocitu.