Značka korejské kosmetiky - Missha

Ve světě korejské kosmetiky může být někdy složité se orientovat. Obzvláště pokud je v nabídce tolik značek, které možná neznáme ani podle názvu. Za velikána a průkopníka v korejské kosmetice lze bez rozmyslu označit korejskou značku Missha.

Missha je synonymem nejen pro kvalitu, ale dnes i tradici, jelikož značka Missha je oblíbená už desítky let a má své příznivce takřka po celém světě.

V sortimentu značky Missha lze najít nejkvalitnější BB krémy, pleťová séra, ale i přípravky na vlasy. V tomto článku si uvedeme tipy na přípravky značky Missha, stejně tak si představíme značku Missha jako takovou, její historii i další zajímavosti.

 

Historie značky Missha

Kořeny značky Missha sahají až do roku 2000, kdy byla v Jižní Koreji založena a od té doby patří mezi nejpopulárnější značky korejské kosmetiky. V tentýž roce byl spuštěn především online prodej a od této chvíle značka Missha expandovala do mnoha zemí Asie, Evropy i Ameriky.

Již roce 2003 Missha otevřela své první franšízy a o několik let později už jich bylo bezmála 200.

V roce 2005 Missha otevřela svoji franšízu v New Yorku na velmi známé 5th Avenue, dále ji následovala Čína a další evropské státy.

V roce 2020 Missha oslavila 20. leté výročí a během té doby provozuje asi 30 tisíc obchodů po celém světě.

 

Čím je značka Missha tak populární?

Produkty značky Missha jsou vyráběny s vysokou kvalitou, avšak za příznivou cenu. Spojují v sobě funkčnost a účinnost, využívají vysoce kvalitní ingredience a vychází z potřeb svých věrných zákazníků.

Kosmetika Missha nesdílí stereotypní filosofii, ale snaží se být dostupná všem v co nejvyšší kvalitě. Vše sází na kvalitu produktu, nikoli za drahou reklamu.

Všechny produkty vychází z východních tradic ve spojení s nejnovějšími moderními technologiemi.

 

Význam značky Missha

Za logem korejské kosmetiky Missha, složeného ze symbolů srdce, stojí představa ženskosti a jedinečnost ženské krásy, přirozená touha po lásce ke své jedinečnosti a nadšení při hledání lásky k životu a stylu s důrazem na ženskou krásu.

V minulosti byla dokonce značka Missha obviněna z porušení ochranné známky a Missha si dokonce musela své dosavadní logo z původní kytičky na srdíčka změnit.

 

Za značkou Missha stojí legendární BB krém

Vlajkovým produktem značky Missha je legendární BB krém Perfect Cover, kterého se celosvětově prodalo už více než 130 milionů kusů.

Missha Perfect Cover pleť dokonale sjednotí, zamaskuje veškeré nedokonalosti a kromě toho pleť chrání díky vysokému SPF faktoru. Na sluneční ochranu jsou Korejci obzvláště vysazení a najdete ji ve většině jejich přípravků na denní použití. Pravidelným používáním pleť omladí, zklidní a celkově zjemní. Je to takový malý pečující zkrášlující zázrak, který se vyplatí mít doma.

BB krém Missha se prodává ve více odstínech, než známe u běžně dostupných BB krémů v drogerii. I díky širšímu výběru odstínů jsou Korejci krok napřed před ostatními značkami.

Tento BB krém od značky Missha se tedy právem řadí nejen mezi nejlepší BB krémy od této značky, ale v korejské kosmetice vůbec. Dle recenzí po něm sahají i zákaznice, které korejskou kosmetiku jinak běžně nepoužívají.

 

 Proč zvolit korejskou kosmetiku Missha?

Korejské výzkumné laboratoře jsou považovány za jedny z nejlepších  a nejvyspělejších na světě. V péči o pleť má Jižní Korea náskok před celým světem, proto se korejská kosmetika obecně pyšní takové oblibě po celém světě. Korejci jsou také jedni z nejnáročnějších spotřebitelů a nespokojí se s poloviční kvalitou, kterou obvykle nenajdeme ani u produktů v drogerii.

Většina Korejců proměnila péči o pleť v pravidelný rituál, který sice zabere více času, ovšem na kvalitě pleti se to projeví. Ten vždy začíná se odlíčením za pomoci odličovacího oleje, následuje dočištění pleti čistící pěnou nebo gelem. Dalším krokem je tonizace pleti a její zvlhčení a vyrovnání pH pleti. Při mytí pH pleti klesá a to může trvat i dvě hodiny. Po tuto dobu je pleť citlivá a oslabená, proto je vhodné zvolit následnou péči v podobě essence a séra a poté pleťového krému se SPF ochranou.

Těchto 10 kroků bychom si měli osvoji v každodenní péči o pleť a vyhradit si tak každý den svoji osobní chvilku v péči o pleť.

Značka Missha je sázkou na jistotu, jelikož využívá ty nejkvalitnější bylinné extrakty a ingredience prospěšné pro pleť. Značka Missha je léty osvědčená a cenově dostupná pro každého bez rozdílu. Portfolio značky Missha je pestré, takže si vybere každý pro svůj typ pleti.

 

Missha pečuje i o vlasy

 

V sortimentu značky Missha najdeme kromě kvalitní pleťové péče i výživnou péči o vlasy. Skvělou volbou pro poškozené vlasy je Missha Damaged Hair Therapy Treatment. Jedná se o vlasovou péči obohacenou o medový protein, který zklidňuje podrážděnou pokožku hlavy, regeneruje  a hydratuje. Kromě toho obsahuje hydratační slunečnicový olej a biotin, který podporuje vlasové folikuly a chrání vlasy před vypadáváním.

Péče se používá po umytí šamponem jako výživná maska a po několika minutovém působení se opláchne.

Kromě předchozí péče můžeme zvolit bezoplachovou vlasovou essenci Missha Damaged Hair Therapy Essence. Ta poskytuje vlasům bohatý přísun živin a díky rychlé absorpci vlasy nemastí ani nešpiní polštář.

S korejskou kosmetikou Missha nešlápnete vedle

Ať už zvolíte jakýkoliv produkt od značky Missha, budete v rukou držet skutečně kvalitní produkt, za který vám pleť poděkuje. Jen je třeba vzít v úvahu, že na korejskou kosmetiku Missha si lze poměrně snadno vypěstovat závislost.