Jaké jsou nejlepší korejské krémy na oči pro tmavé kruhy a vrásky?

Kůže v oblasti očí je velmi tenká a citlivá, proto vyžaduje speciální péči. Tím je také velmi snadno náchylná k tvorbě vrásek. Mnohdy se na oční okolí ovšem zapomíná a obvykle je ošetřujeme přípravky jako zbytek obličeje. A to je velká chyba. Můžeme si tak nevědomky přivodit tmavé kruhy pod očima či vrásky, kterých se pak jen těžce budeme zbavovat. S péčí o citlivé oční okolí nám pomůže kvalitní korejská kosmetika pro tmavé kruhy a vrásky. V tomto článku si přiblížíme, jaké jsou nejlepší korejské krémy, které pomáhají redukovat otoky a tmavé kruhy pod očima a zároveň přispívají k redukci jemných vrásek.  

Co způsobuje tmavé kruhy a vrásky kolem očí 

Tmavé kruhy a vrásky kolem očí jsou obvykle způsobeny důsledkem únavy nebo probdělé noci. Mohou být ale dány i geneticky, kdy velmi tenkou kůži kolem očí podědíme a tmavší cévy, které za tmavými kruhy pod očima obvykle stojí, jsou viditelnější. Na tmavé kruhy pod očima také více trpí starší lidé nebo lidé s určitými zdravotními potížemi, například ti s problémy se štítnou žlázou.

Jak co nejlépe využít funkčnost korejských očních krémů?

Otoky pod očima jsou způsobeny v důsledku zadržování vody v těle nebo hromaděním tukové tkáně. Korejky na to jdou chytře a vybírají si ty nejkvalitnější a vyživující korejské produkty, díky kterým se mohou pochlubit zářivým očním okolím bez tmavých kruhů a váčků.

S tmavými kruhy pod očima ovšem nepomůže pouze používání nejlepších korejských očních krémů, ale tělo je třeba vyživovat i zevnitř. Důležité je dopřát si kvalitní a dlouhý spánek, pít velké množství vody a do jídelníčku zařadit potraviny bohaté na železo, vitamín E a K. Ty najdeme například ve špenátu, luštěninách, borůvkách, rajčatech, v červeném mase nebo v květáku.

Na tmavé kruhy pod očima a vrásky platí kvalitní korejská kosmetika 

Korejská pleťová kosmetika nabízí celou řadu kvalitních a účinných produktů, které pečují o citlivé oční okolí a zároveň se zaměřuje na omlazení vzhledu a eliminaci vrásek. Na jemné linky a vrásky, ochablou pleť a kruhy pod očima jsou nejlepší korejské oční krémy, které jsou speciálně navrženy tak, aby hydratovaly a vyživovaly. Často využívanými aktivními látkami využívanými v korejské kosmetice jsou zelený čaj, hlemýždí sliz, kyselina hyaluronová, kolagen, peptidy, propolis, mořské řasy či výtažky z růže.   

Podle čeho vybírat nejlepší korejské krémy na oči pro tmavé kruhy a vrásky?

Ty nejlepší krémy bychom měli vybírat zejména podle výživných aktivních složek a také podle toho, co od daného korejského krému očekáváme. Velkou roli hraje také cena očního krému, ovšem oční krém bychom měli brát jako tu nejlepší investici do kvalitní korejské péče na tmavé kruhy pod očima a redukci vrásek. Máme-li velmi citlivé oči, měli bychom zvolit hypoalergenní korejské přípravky, které jsou k očím šetrné. ty nejlepší korejské oční krémy na tmavé kruhy pod očima a vrásky mají obvykle lehkou texturu a velmi dobře se vstřebávají. Splňují ty nejpřísnější požadavky pro hydrataci a výživu citlivé pokožky očního okolí. Obsahují aktivní látky, které mají protizánětlivé, zklidňující, hydratační a rozjasňující účinky.

Nejlepším a praktickým pomocníkem kdykoliv a kdekoliv může být například hydratační korejská tyčinka pod oči s kolagenem The Saem Iceland Hydrating Collagen Eye Stick. Tyčinka osvěžuje, ochlazuje citlivou pokožku kolem očí, redukuje vrásky a jemné linky.

Tipy na nejlepší korejské oční krémy proti tmavým kruhům a vráskám 

Kvalitní korejské krémy účinně hydratují citlivou a jemnou pokožku kolem očí a přírodní extrakty ji regenerují. Na složení oční krému by měl být kladen velký důraz, proto korejské oční krémy splňují i ty nejpřísnější požadavky. Korejské oční krémy dokonale eliminují tmavé kruhy pod očima, rozjasňují a redukují jemné linky a vrásky.

Pro citlivé oční okolí je vhodnou péčí korejský oční krém SKIN79 Cica Pine Intense Relief Eye Cream. tento vysoce účinný korejský oční krém zklidňuje, hydratuje a vyživuje dehydratovanou pokožku kolem očí.

Extra výživu suché pleti dodá korejské máslo Dear Klairs Fundamental Nourishing Eye Butter. Toto hydratační oční máslo obsahuje slunečnicový olej, který je bohatý na vitamín A a vitamín E, který chrání tenkou pokožku kolem očí, a zároveň obsahuje peptidy, které vyhlazují jemné vrásky kolem očí.

Na vyhlazení vrásek je nejlepší protivráskový korejský oční krém Benton Fermentation Eye Cream. Oční krém Benton Fermentation je hustý krém bez parfemace, který se snadno roztírá, rychle vstřebává a okamžitě hloubkově hydratuje a vyživuje pokožku.

Složení očního krému je obohaceno o probiotické bakterie, které stimulují enzymatickou regeneraci. Ceramidy pokožku uvolňují a zpevňují, vyhlazují jemné vrásky, regenerují a chrání pleť před škodlivými účinky zvenčí.  

S tmavými kruhy pod očima a vráskami pomohou i polštářky pod oči 

Intenzivnější péči o citlivé oční okolí nám přinesou korejské polštářky pod oči. Na výběr je celá řada druhů korejských polštářků, například gelové a hydrogelové. Obsahují větší koncentraci aktivních látek než oční krémy, takže lépe bojují proti tmavým kruhům pod očima a viditelně tak redukují vrásky kolem očí. Jemná pokožka kolem očí je po použití korejských polštářků vyživená, napnutější a tmavé kruhy jsou světlejší.

Na vyhlazení vrásek a redukci tmavých kruhů pod očima jsou nejlepší korejské polštářky pod oči Mizon Black Pearl Eye Gel Patch. Tyto luxusní prémiové oční hydrogelové polštářky s extraktem z černých perel a jemným diamantovým pudrem intenzivně pečují o unavenou pleť očního okolí. Jejich hlavní funkcí je rozjasnění, omlazení a vypínání vrásek očního okolí. Okamžitě přilnou k pokožce, převezmou její teplotu a chovají se jako druhá kůže, která dodává vlhkost, uklidňuje a navrací pleti rovnováhu.

Korejské polštářky pod oči je dobré před použitím uložit přes noc do lednice, aby se vychladily a lépe tak účinkovaly proti otokům kolem očí.

Na vrásky a tmavé kruhy platí i masážní pomůcky

Účinky korejských krémů proti vráskám a polštářků pod oči můžeme umocnit masážními válečky, které lépe dokáží zapracovat krém či sérum z korejského polštářku. Z pomůcek je možné zvolit masážní roller SPOKOY nebo kámen Goodal Ceramic GuaSha massager. Pomocí masážního kamene Gua Sha lze obličej jemně masírovat, což napomáhá lepšímu zapracování produktů péče o pleť do pokožky a snížení otoků v obličeji, zejména v okolí očí. Stimuluje také krevní oběh, což má za následek zářivější pleť. Produkty péče o pleť jsou také lépe absorbovány pokožkou.

Tyto masážní pomůcky můžeme využít i samostatně, kdy je před aplikací dáme vychladit do lednice a poté si jimi provádíme jemnou masáž obličeje.