Korejská péče o pleť

Korejské ženy jsou pověstné perfektní pletí bez chybičky. Vyhýbají se sluníčku a s láskou o ni pečují kvalitními kosmetickými přípravky. A vy je můžete následovat.

Korejská kosmetika je jedním slovem kvalitní. Plná kyselin, vitamínů a přírodních složek. Na úkor chemie, kterou bohužel často najdeme i v portfoliích renomovaných světových značek.

Krásná péče o pleť je zdravá

Rectangle 76Zakladatelkám e-shopu kokosbeauty.cz čistě přírodní kosmetika na českém trhu chyběla. A jakmile na vlastní kůži vyzkoušely pozitiva korejské kosmetiky, rozhodly se zalátat díru na trhu a tuto kosmetiku českým ženám nabídnout. Výsledkem je e-shop plný produktů, které si vaše pokožka i vlasy zamilují. Korean skin care je totiž ve světě kosmetiky již pojmem. Korejským výrobcům jde o jedno – zdravou pleť a vlasy svých žen. Korejská kosmetika je typická svou jedinečnou a neobvyklou kompozicí. Některé složky pro české ženy mohou být zvláštní. Hadí jed, uhlí, placenta, hlemýždí filtrát, ženšen. V kombinaci s přírodními oleji a ovocnými kyselinami. Můžete si však být jistí, že tamní výrobci vědí, co dělají. Složení jejich produktů je výsledkem dlouholetých vědeckých výzkumů. Například hlemýždí filtrát (filtrát hlemýždího sekretu) se ukazuje jako účinný ve snaze zamezit projevům stárnutí pleti. Proto ho často nacházíme v korejských krémech proti vráskám. Hlemýždí sekret ale také léčí akné, mírní popraskanou kůži, zmírňuje projevy ekzémů a napomáhá hojení popálenin a drobných ran.

Korejská péče o tělo

Rectangle 76Výrobci korejské kosmetiky jsou však i lídry v péči o tělo. V jejich nabídce najdete prvotřídní sprchové gely, tělová mléka, peelingy na tělo i rty, zubní pasty, krémy a gely na ruce. Dejte obyčejnému sprchování naprosto nový náboj a hýčkejte své tělo pod proudem vody a jedinečným hydratačním sprchovým gelem s vůní vanilky, příměsí medu a výtažků z oříšků Macadamia. A pak se namasírujte tělovým mlékem s vůní anglické růže. Trápí vás celulitida? Nasaďte na ní tělový peeling s vůní třešňového květu. Patřičnou péči ale věnujte i svým rukám. Doporučujeme regenerační výživný krém na ruce s bambuckým máslem a makadamiovým olejem. Dostatečně je zvlhčí a vyživí. Svým rukám ale můžete dopřát i intenzivní masku. V nabídce však najdete i produkty, které nejenom léčí, nýbrž také mění tvar určitých partií. Příkladem je hydratační olejíček, který opticky zvětší objem rtů. Ty po jeho aplikaci zkrátka budou neodolatelné.

dark-haired-lady-happily-smiles-posing-isolated-wall-with-bottles-shampoos

Korejská vlasová kosmetika

Rectangle 76Výrobci korejské kosmetiky samozřejmě myslí i na vlasy svých zákaznic. Jejich šampony, kondicionéry, vlasové oleje, séra, vody, masky a tonika mají jediný cíl. Zdravé a pevné vlasy s patřičným objemem. Všechny produkty opět jsou na čistě přírodní bázi. A krásně voní. Naším favoritem je čistě přírodní šampon s vůní třešňového květu. A to přitom za pouhých 95 Kč. Naprosto neodolatelný je ale i šampon s vůní levandule, grapefruitu, tropického manga či anglické růže. V nabídce ale najdete i šampony na poškozené vlasy a zamezující vypadávání vlasů. Stejně jako intenzivní vlasová séra, masky a oleje, které vlasy hydratují, vyhlazují a regenerují. Mezi nejvíce prodávané produkty v segmentu vlasové kosmetiky ale patří vlasová bezoplachová vlasová voda ve spreji, která kvalitativně obnovuje poškozené a oslabené vlasy. Dělá vlasy hladší a lépe upravitelné.

Líčení

Rectangle 76Kosmetika, to je samozřejmě i ta dekorativní. A i s ní korejští výrobci drží krok s posledními světovými trendy. Opět se jedná o špičkové produkty s revolučním složením a účinnými přírodními výtažky, které vám pomohou dosáhnout perfektního líčení každý den. Mějte neodolatelné oči s revolučními řasenkami, tužkami na oči a očními linkami. Neodolatelné rty se zvlhčujícími rtěnkami, pleť zvýrazněnou kvalitními bb krémy, make-upy, podkladovými bázemi, pudry a tvářenkami. Zkrátka buďte neodolatelná.

Nejste si jisté výběrem? Požádejte o balíček vzorků korejské kosmetiky a na vlastní kůži zjistěte, který krém pro vás bude ideální.