TOP 5 nejúčinnějších očních krémů

Klairs banner

Po staletí se tvrdí, že právě oči jsou oknem do duše, což je jeden z hlavních důvodů, proč pečovat také o oční okolí. Pro takové účely slouží speciální hydratační krémy, které pomáhají odstranit nevzhledné váčky, tmavé kruhy, ale třeba i otoky. Stejně tak oddalují proces stárnutí a vyhlazují jemné vrásky. V následujících řádcích vám představíme hned pět účinných očních krémů, po kterých můžete sáhnout.

Pokožka okolo očí je velice citlivá, a proto vyžaduje speciální péči, aby vypadala co nejlépe. Právě proto existují oční krémy, které dodávají pokožce potřebnou hydrataci a správné množství specifických složek. Zároveň chrání před známkami předčasného stárnutí.

Oční krém na tmavé kruhy a otoky pod očima

Rectangle 76Pro revitalizaci jemné oblasti okolo očí se používá chladící gel Dear Klairs Fundamental Eye Awakening , který je charakteristický snadným vstřebáváním. Vzhledem k tomu, že se nejedná o těžký mastný krém, očnímu okolí dodává pocit svěžesti. Obsahuje nejen kofein, ale i výtažek z červených bobů, přičemž taková kombinace eliminuje otoky a tmavé kruhy pod očima. Gel je vhodné používat před nanesením make-upu, navíc je ideální volbou pro jakýkoliv druh pleti.

Co se týče složení, v seznamu najdete kofein, extrakt z červených fazolí, arganový olej, jojobový olej ze semen a zelený čaj . Kofein podporuje produkci kožních buněk a kolagenu, kdežto extrakt z červených fazolí zbavuje oční okolí odumřelých buněk pokožky. S arganovým olejem dosáhnete hydratace, vyhlazení i regenerace. Jojobový olej zase dodává potřebné vitamíny i minerály a zelený čaj osvěžuje a zklidňuje.

Nejlepší oční krém na vyhlazení vrásek

Rectangle 76Další možností je hydratační oční krém Dewytree Ultra Vitalizing Snail , který se doporučuje používat dvakrát denně, a to ráno a večer. Pokud potřebujete pokožku okolo očí dokonale hydratovat, protože je suchá, oční krém je vhodnou volbou, neboť obsahuje filtrát z hlemýždího sekretu. Pokožka je po něm zklidněná a omlazená, navíc se filtrát stará o vyhlazení jemných vrásek i jizviček po akné. V neposlední řadě snižuje riziko vzniku ekzému.

Hlemýždí sliz se získává docela jednoduše. Hlemýžď se zkrátka umístí do nádoby, do které se potom spustí ozón podporující vyšší produkci slizu. Poté se sliz odebere a dále se s ním pracuje.

Přípravek Dewytree Ultra Vitalizing Snail má ve složení i adenosin zmírňující vrásky, rychle se vstřebávající makadamový olej a bambucké máslo . Makadamový olej má jednu hlavní přednost, a to že nezanechává mastný film. Pleť dokáže perfektně regenerovat. Bambucké máslo se zase používá, protože podporuje tvorbu kolagenu a hydratuje.

Oční krém na rozjasnění pleti

Rectangle 76Oblíbeným produktem je také BENTON Snail Bee Ultimate Eye Cream , jehož úkolem je rozjasnit oční okolí, zpevnit pokožku a odstranit jemné vrásky. Výživný krém zlepšuje elasticitu i natolik jemné pokožky. Primárními složkami tohoto přípravku jsou adenosin a niacinamid , které dohromady perfektně rozjasňují tón pleti.

Stejně jako předchozí produkt, tak i BENTON Snail Bee Ultimate Eye Cream má v sobě filtrát šnečího extraktu, dále pak Bifida Ferment Lysate pro posílení kožní bariéry a zvýšení pružnosti pokožky, niacinamid pro oživení pleti a adenosin pro zmírnění vrásek. Zapomenout nesmíme ani na probiotickou složku Lactobacillus Ferment Lysate Filtrate se zklidňujícím účinkem.

Skvělý krém na hydrataci očního okolí

Rectangle 76Pro každodenní použití je určen koncentrovaný oční krém Secret Key Starting Treatment Eye Cream obsahující extrakt z Centella Asiatica. Ve složení ještě najdete bambucké máslo, mandlový olej, makadamový olej, kokosový olej a jojobový olej . Všechny uvedené složky společně vyživují a hydratují jemnou pokožku, oddalují tvorbu vrásek a rozjasňují pleť.

Kosmetický přípravek je vhodný pro všechny typy pleti, dokonce ho perfektně snáší i velice citlivá pokožka, neboť v sobě nemá parabeny, minerální oleje či umělá barviva.

Mandlový olej má hydratační účinek a je charakteristický vysokým obsahem vitamínů A e E. Bambucké máslo obnovuje buňky a podporuje produkci kolagenu. Fermentovaný kvasinkový filtrát Galactomyces je významný svými antioxidačními vlastnostmi, což ocení zejména pokožka se sklonem k tvorbě akné. Makadamiový olej pokožku hydratuje a regeneruje.

Oční krém na oddálení procesu stárnutí

Rectangle 76Poměrně lehký oční krém COSRX Advanced Snail Peptide Eye Cream slouží k hydrataci a omlazení očního okolí. Stejně jako některé výše uvedené produkty, tak i tento má v sobě filtrát hlemýždího sekretu a peptidy či niacinamid . Zbavíte se tmavých kruhů pod očima, odstraníte vrásky a oddálíte proces stárnutí. Krém se velice rychle vstřebává a podporuje tvorbu kolagenu.

Přípravek obsahuje nejen filtrát hlemýždího sekretu a niacinamid, ale i peptidový komplex pro redukci jemných linek.